prva stran  /  

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

 

Frankfurtski knjižni sejem bo oktobra praznoval 70 obletnico.

10.
avg 18
» Ponovno se bomo kot razstavljavci udeležili Frankfurtskega knjižnega sejma 2018, ki se bo odvijal med 10.-14. oktobrom. Svojim poslovnim partnerjem in obiskovalcem bomo predstavili naše izjemne produkte izdelane v zadnjem letu ... «
Največji in najpomembnejši knjižni sejem za tiskano in digitalno vsebino na svetu bo letos oktobra praznoval svojo 70. obletnico. Tudi število obiskovalcev nam govori o pomembnosti Frankfurtskega knjižnega sejma, saj jih je bilo v letu 2017 kar 286.425, njihovo število pa se z vsakim letom še povečuje.

Na letošnjem Frankfurtskem knjižnem sejmu se bo odkrivala raznolikost kulture in literature Gruzije, saj bo Gruzija častna gostja sejma.Prepričajte se o veličini literature združene na enem mestu in nas obiščite na naši stojnici F77 v hali 4.0.

POMEMBNO OBVESTILO

20.
apr 18
» Izdaja EUR.1 obrazcev 30. 4. 2018 - NE BO MOGOČA ... «
Obveščamo vas, da 30. 4. 2018 zaradi praznikov ne bo mogoč nakup EUR.1 obrazcev, zato vas prijazno prosimo, da si jih priskrbite že prej.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Uspešna udeležba na Frankfurtskem knjižnem sejmu

14.
nov 17
» Udeležba na Frankfurtskem knjižnem sejmu je potekala v prijetnem vzdušju s poslovnimi partnerji in naključnimi obiskovalci. ... «
Na sejmu smo se predstavili z novim izgledom stojnice, katera je požela ogromno pohval. S stojnico smo se želeli približati tematiki knjižnice in s tem poudariti pomembnost knjige ter izredno kvalitetno izdelavo zahtevnih knjig, ki jo dosegamo v Gorenjskem tisku storitve d.o.o..
Poseben čar stojnici so dodali zvesti poslovni partnerji in obiskovalci, s katerimi se nam je bilo v veselje srečati.

Z doseženimi cilji na sejmu smo bili izredno zadovljni in se vrnili s pozitivnimi vtisi, novimi poznanstvi in projekti.


Strani:

Sorodne vsebine

Naše reference

Gorenjski tisk je najvekrat nagrajena slovenska tiskarna na podroju izdelave knjig, saj smo v zadnjih desetih letih prejeli kar osem nagrad krilati lev in številne nagrade tako doma kot tudi v tuini.

Galerija referenc
Kontaktirajte nas zdaj!

Dodatno

Obvestila delniške družbe Gorenjski tisk d.d. Kje se nahajamo?