Obvestila

Obvestila

prva stran  /  Obvestila

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

 

Izdajanje EUR.1 obrazcev med prazniki

19.
dec 17
» Med 27.-29.12.2017 izdaja EUR.1 obrazcev ne bo mogoča ... «
Obveščamo vas, da EUR.1 obrazcev ne bomo izdajali med 27.-29.12.2017, zato vas prijazno prosimo, da si jih priskrbite že prej.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Uspešna udeležba na Frankfurtskem knjižnem sejmu

14.
nov 17
» Udeležba na Frankfurtskem knjižnem sejmu je potekala v prijetnem vzdušju s poslovnimi partnerji in naključnimi obiskovalci. ... «
Na sejmu smo se predstavili z novim izgledom stojnice, katera je požela ogromno pohval. S stojnico smo se želeli približati tematiki knjižnice in s tem poudariti pomembnost knjige ter izredno kvalitetno izdelavo zahtevnih knjig, ki jo dosegamo v Gorenjskem tisku storitve d.o.o..
Poseben čar stojnici so dodali zvesti poslovni partnerji in obiskovalci, s katerimi se nam je bilo v veselje srečati.

Z doseženimi cilji na sejmu smo bili izredno zadovljni in se vrnili s pozitivnimi vtisi, novimi poznanstvi in projekti.


Obiščite nas na Frankfurtskem knjižnem sejmu 2017

31.
avg 17
» Tudi letos se bomo kot razstavljalci tradicionalno udeležili Frankfurtskega knjižnega sejma, ki bo potekal v času od 11. do 15.10.2017. Gre za najpomembnejši sejem na katerega že nestrpno čakamo. ... «
Frankfurtski knjižni sejem je največji in najpomembnejši knjižni sejem na svetu, o njegovi pomembnosti pa govorijo tudi številke, saj ga je samo v lanskem letu obiskalo 278.023 ljudi iz 125 držav, s svojimi stojnicami pa je sodelovalo kar 7.153 razstavljavcev. Letos bo čast gostujoče države pripadla Franciji.

Ker številke govorijo zase, lahko še veliko več zanimivosti najdete na povezavi "Facts & Figures".

Zaradi razsežnosti in pomembnosti sejma, se udeležbe zelo veselimo tudi v Gorenjskem tisku storitvah. Na sejmu se imamo namreč priložnost srečati s svojimi poslovnimi partnerji in spoznavati nove, se seznaniti z novostmi ter predvsem predstaviti naše podjetje ter visoko kvalitetne in prestižne tiskovine, ki so jih naši mojstri v tisku in knjigoveznici ustvarili v preteklih mesecih.


Veseli bomo vašega na naši stojnici F 85 v hali 4.0.Strani:

Sorodne vsebine

Naše reference

Gorenjski tisk je največkrat nagrajena slovenska tiskarna na področju izdelave knjig, saj smo v zadnjih desetih letih prejeli kar osem nagrad krilati lev in številne nagrade tako doma kot tudi v tuini.

Galerija referenc
Kontaktirajte nas zdaj!

Dodatno

Obvestila delniške družbe Gorenjski tisk d.d. Kje se nahajamo?