Obvestila

Obvestila

prva stran  /  Obvestila

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

 

Gorenjski tisk s knjigo "CUBO DOMA" najboljši na svetu

11.
feb 10
» V dneh od 12. do 15. februarja 2010 je v Parizu potekal prvi mednarodni sejem kuharskih knjig »Paris Cookbook Fair«, ki so ga spremljali številni gastronomski »showi v živo« priznanih francoskih in mednarodnih kuharskih mojstrov ter degustacije vin. ... «
Posebno doživetje je bil kuharski »show«, ki ga je pripravil svetno znani francoski kuhar Michel Troisgros, ponosen lastnik treh Michelinovih zvezdic. V okviru sejma so bila organizirana tudi zanimiva predavanja na tematiko založništva kuharskih knjig, televizijskih kuharskih oddaj, gastronomskih trendov v svetu in prihodnosti kulinarike.

Na predvečer otvoritve sejma se je že petnajstič zapored odvijala slovesnost ob podelitvi nagrad za najboljše dosežke na področju kuharskih knjig v letu 2009 »Gourmand World Cookbook Awards«, ki jih podeljuje združenje Gourmand International. Predsednik združenja je g. Edouard Cointreau, ki prihaja iz znane francoske družine povezane s priljubljenim likerjem Cointreau. V različnih kategorijah so se za prestižno nagrado najboljšega na svetu potegovali kandidati iz kar 136 držav.

V kategoriji najboljša tiskarna kuharskih knjig »Best Cookbook Printer in the World« je prvo nagrado in čudovito stekleno skulpturo, ki jo je oblikovalo podjetje Swarowski, prejelo grafično podjetje Gorenjski tisk d.d. iz Kranja. Gorenjski tisk je nagrado prejel za vrhunsko izdelavo kuharske knjige znane in priljubljene ljubljanske restavracije CUBO. Naslov nagrajene knjige je CUBO DOMA, urednik je Matevž Kmet, avtorji receptov so Borut Pugelj, Denis Grubar, Matevž Kmet, Rudi Filipin in Uroš Intihar, fotografije je prispeval Janez Pukšič, oblikovanje Žare Kerin iz Future DDB, pripravo za tisk pa HiFi ColorStudio.

Cubo Home - Cubo Doma - Gorenjski tisk izbran za najbolšo tiskarno kuharskih knjig
Strani:

Sorodne vsebine

Naše reference

Gorenjski tisk je največkrat nagrajena slovenska tiskarna na področju izdelave knjig, saj smo v zadnjih desetih letih prejeli kar osem nagrad krilati lev in številne nagrade tako doma kot tudi v tuini.

Galerija referenc
Kontaktirajte nas zdaj!

Dodatno

Obvestila delniške družbe Gorenjski tisk d.d. Kje se nahajamo?