Obvestila

Obvestila

prva stran  /  Obvestila

 

POMEMBNO OBVESTILO

20.
apr 18
» Izdaja EUR.1 obrazcev 30. 4. 2018 - NE BO MOGOČA ... «
Obveščamo vas, da 30. 4. 2018 zaradi praznikov ne bo mogoč nakup EUR.1 obrazcev, zato vas prijazno prosimo, da si jih priskrbite že prej.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Uspešna udeležba na Frankfurtskem knjižnem sejmu

14.
nov 17
» Udeležba na Frankfurtskem knjižnem sejmu je potekala v prijetnem vzdušju s poslovnimi partnerji in naključnimi obiskovalci. ... «
Na sejmu smo se predstavili z novim izgledom stojnice, katera je požela ogromno pohval. S stojnico smo se želeli približati tematiki knjižnice in s tem poudariti pomembnost knjige ter izredno kvalitetno izdelavo zahtevnih knjig, ki jo dosegamo v Gorenjskem tisku storitve d.o.o..
Poseben čar stojnici so dodali zvesti poslovni partnerji in obiskovalci, s katerimi se nam je bilo v veselje srečati.

Z doseženimi cilji na sejmu smo bili izredno zadovljni in se vrnili s pozitivnimi vtisi, novimi poznanstvi in projekti.


Obiščite nas na Frankfurtskem knjižnem sejmu 2017

31.
avg 17
» Tudi letos se bomo kot razstavljalci tradicionalno udeležili Frankfurtskega knjižnega sejma, ki bo potekal v času od 11. do 15.10.2017. Gre za najpomembnejši sejem na katerega že nestrpno čakamo. ... «
Frankfurtski knjižni sejem je največji in najpomembnejši knjižni sejem na svetu, o njegovi pomembnosti pa govorijo tudi številke, saj ga je samo v lanskem letu obiskalo 278.023 ljudi iz 125 držav, s svojimi stojnicami pa je sodelovalo kar 7.153 razstavljavcev. Letos bo čast gostujoče države pripadla Franciji.

Ker številke govorijo zase, lahko še veliko več zanimivosti najdete na povezavi "Facts & Figures".

Zaradi razsežnosti in pomembnosti sejma, se udeležbe zelo veselimo tudi v Gorenjskem tisku storitvah. Na sejmu se imamo namreč priložnost srečati s svojimi poslovnimi partnerji in spoznavati nove, se seznaniti z novostmi ter predvsem predstaviti naše podjetje ter visoko kvalitetne in prestižne tiskovine, ki so jih naši mojstri v tisku in knjigoveznici ustvarili v preteklih mesecih.


Veseli bomo vašega obiska na naši stojnici F 85 v hali 4.0.Strani:

Dodatno

Obvestila delniške družbe Gorenjski tisk d.d. Kje se nahajamo?