Obvestila

Obvestila

prva stran  /  Obvestila

 

Izdajanje EUR.1 obrazcev med prazniki

19.
apr 17
» Med 27.-29.12.2017 izdaja EUR.1 obrazcev ne bo mogoča ... «
Obveščamo vas, da zaradi praznikov ne bomo izdajali EUR.1 obrazcev 30. 4. 2018, zato vas prijazno prosimo, da si jih priskrbite že prej.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Tudi letos nas lahko najdete na Frankfurtskem knjižnem sejmu

06.
sep 16
» Med 19. in 23. oktobrom 2016 bo tudi letos tradicionalno potekal Frankfurtski knjižni sejem, eden najpomembnejših založniških dogodkov na svetu. ... «

Med 19. in 23. oktobrom 2016 bo tudi letos tradicionalno potekal Frankfurtski knjižni sejem, eden najpomembnejših založniških dogodkov na svetu. več zanimivihpodatkov lahko najdete na povezavi: Facts & Figures 2015.

O pomembnosti sejma govorijo tudi številke, saj je bilo leto 2015 več kot 4.200 dogodkov, sejem je privabil 275.791 obiskovalcev, kar je bilo 2,3 % več kot leto prej.
Letos bo čast gostujoče države pripadla Nizozemski, med razstavljavci pa bo seveda tudi GTS, kjer bomo s ponosom predstavili nagrajene in najnovejše visokokvalitetne, prestižne umetniške knjige, ki so bile proizvedene v naši tiskarni in knjigoveznici za priznane založnike iz Evrope, Rusije in ZDA.
Z veseljem se bomo srečali z vami na naši stojnici G 92 v dvorani H 4.0.

 

Gorenjski tisk storitve prepoznano kot uspešno in eno izmed najbolj zanimivih slovenskih podjetij…

29.
jan 16
» Spletna stran SPIRIT Slovenija pod svojo rubriko »Trendelicious« objavlja mednorodno prepoznavna in vzhajajoča slovenska podjetja, ki s svojimi imeni, blagovnimi znamkami ali storitvami prodirajo na svetovne trge. Trendelicious je namenjena slovenski »creme de la trend poslovni odličnosti« in je vedno na preži za zadnjimi naprednimi inovacijami ter prebojnimi idejami iz Slovenije. ... «

Tudi Gorenjski tisk storitve je prepoznano kot eno izmed najbolj vidnih slovenskih podjetij in pospremljeno s člankom, ki si ga lahko preberete na povezavi: Trendelicious - Gorenjski tisk storitve.Strani:

Dodatno

Obvestila delniške družbe Gorenjski tisk d.d. Kje se nahajamo?