Splosno o podjetju

Splosno o podjetju

prva stran  /  O podjetju  /  Splosno o podjetju

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

Hitri info:
04 20 16 330
info@gts.si

 
Gorenjski tisk storitve, tiskarna in knjigoveznica d.o.o., je najbolj prepoznavna in večkrat nagrajena tiskarna v Sloveniji, znana po 100-letni tradiciji, ki z jasnim ciljem strmi v prihodnost. Smo del skupine MSIN d.o.o., ki velja za največjo grafično skupino v Sloveniji. Specilizirani smo za tisk najbolj prestižnih, unikatnih in zahtevnih knjig, predvsem iz področja umetnosti, narave in gastronomije, za najbolj prepoznavne založnike iz Evrope, Rusije in ZDA.


Gorenjski tisk d.d.

Cilj podjetja je postati najodličnejši ponudnik tiskarskih in knjigoveških storitev v regiji. Biti prilagodljiv in odziven ter se nenehno prilagajati željam strank in zahtevam trga je za nas izziv, ki mu posvečamo vso pozornost. Naročnike navdušujemo s celovitim grafičnim servisom, vrhunsko kakovostjo, kratkimi dobavnimi roki ter ponudbo prestižnih in unikatnih izdelkov.

Gorenjski tisk je največkrat nagrajena slovenska tiskarna na področju izdelave knjig, saj smo v zadnjih desetih letih prejeli kar osem nagrad krilati lev, ki jih kot priznanje za doseganje najvišje kakovostne ravni izdelave knjige v posameznem letu podeljuje Gospodarska zbornica Slovenije. Svoje mojstrstvo dokazujemo tudi s številnimi mednarodnimi nagradami in priznanji. Še posebej smo ponosni na nagrado GOURMAND: BEST COOKBOOK PRINTER IN THE WORLD, ki smo jo prejeli Februarja 2010 v Parizu, LUCIE AWARD 2014 - US Book Publisher of the Year 2014 in mnogo drugih.

Grafični proces je v celoti organiziran pod eno streho, kar zagotavlja celovit nadzor nad kakovostjo od prejema datotek do izdobave izdelkov:

  1. Priprava tiskovne forme (dve CTP-liniji, standardi FOGRA, raster Staccato®, digitalni odtis Kodak/Fuji).
  2. Tisk (tiskarski stroji v formatu B1, lakiranje v liniji – tudi UV-lak, tisk na metalizirane kartone s hibridnimi barvami).
  3. Dodelava (zgibanje, znašanje, šivanje, izdelava in tisk platnic, slepi tisk in vroči tisk s folijo, šivanje z žico, broširanje – možnost PUR-lepila, integralna in trda vezava).

Rob knjige

Našim strankam nudimo tisk in dodelavo projektov, ki jih delimo v dva proizvodna programa:

  1. propagandne tiskovine, ki so namenjene promociji podjetij in/ali izdelkov (katalogi, prospekti, letna poročila, revije, zgibanke, plakati, koledarji, mape ipd., tiskovine so lahko broširane, špiraljene ali šivane z žico);
  2. knjige, ki so lahko izvedene v trdi vezavi (platnice iz standardnih materialov ter iz modernih in zahtevnih materialov ali usnja, potiskane s slepim tiskom in velikim številom raznobarvnih folij za vroči tisk), mehki vezavi (poudarek pri mehki vezavi je lepljenje s PUR-lepilom) ali integralni vezavi.


S pridobljenim certifikatom FSC® CoC izkazujemo svojo zavezanost in prispevek k varovanju okolja in trajnostnemu razvoju, ki prispeva k odgovornemu upravljanju z gozdovi.


Sorodne vsebine

Naše reference

Gorenjski tisk je največkrat nagrajena slovenska tiskarna na področju izdelave knjig, saj smo v zadnjih desetih letih prejeli kar osem nagrad krilati lev in številne nagrade tako doma kot tudi v tuini.

Galerija referenc
Kontaktirajte nas zdaj!

Dodatno

Obvestila delniške družbe Gorenjski tisk d.d. Kje se nahajamo?